Har du svårt att hålla ordning på dina barns kläder? Om så är fallet behöver du inte oroa dig. De flesta föräldrar gör det! I den här artikeln kommer vi att ta en titt på 4 olika sätt som du kan organisera och förvara dina barnkläder på. Du kommer att upptäcka att vissa av dessa idéer fungerar bra i vissa situationer, men inte i andra. Därför har vi också inkluderat information om hur du bäst utnyttjar varje idé beroende på det utrymme som finns tillgängligt i ditt hem samt ditt barns klädstorlek.

 

1.- Den första idén är att använda en hängande skoorganisator för att förvara kläder.

Den första idén är att använda en hängande skoorganisator för förvaring av kläder. Detta är bra om du har begränsat garderobsutrymme eller inte behöver det för stövlar eller skor. Dessa hänger över sidan av garderoben och under hyllan. Om du inte har någon hylla är detta bra eftersom det fortfarande passar in i garderoben. Den här idén fungerar bra för kläder som inte tar mycket plats, till exempel babykläder och mindre barnkläder.

 

2.- En annan idé är att förvara barnens kläder i byrålådor.

Detta är ett bra alternativ för barnkläder eftersom det håller dem organiserade och mer tillgängliga. Du kan också prova att sy lådorna i för att se till att de håller sig stängda.

Ett annat bra alternativ för barnkläder är att förvara dem i en hängande garderobshylla. På så sätt kan du se allt som förvaras och det lämnar också utrymme på golvet där barnen kan leka eller sitta ner medan de lägger undan sina kläder.

 

3.- Använd utrymmet under sängen som förvaring genom att använda plastlådor eller korgar.

Om du har många kläder kan du använda utrymmet under sängen som walk-in-closet genom att organisera dina kläder i resväskor och sedan stapla dem under sängen. Du kan också hitta ett billigare alternativ till resväskor men ändå använda lådor för att bära kläder från ett ställe till ett annat.

 

4.- Förvara dina barns kläder på hyllor som är placerade tillräckligt högt så att de inte kan nå dem och dra ut sina egna kläder istället för dina!

Ett av de bästa sätten att se till att dina barn inte lägger sig i dina kläder i garderoben är att se till att de inte kan nå dem.

Om du har tillräckligt i din budget kan du investera i en högre garderob eller hyllor för dina barns kläder. Detta kommer att bidra till att minska risken för rörighet och kaos. Hängande tvättkorvsystem är också en bra lösning om du bor i ett litet utrymme eftersom de är portabla och kan tas fram vid behov.

På så sätt kan du organisera dina barns kläder utan att behöva oroa dig för att de ska hamna i oreda.

 

Sammanfattning

Artikeln erbjuder 4 olika sätt att förvara dina barnkläder. Var och en av dessa idéer har fördelar och nackdelar, så det är viktigt att du tar hänsyn till det tillgängliga utrymmet i ditt hem samt vilken typ av klädstorlek du har innan du bestämmer dig för en. Det mest användbara tipset för att förhindra att barnen lägger sig i sina egna eller andras kläder är att se till att de inte kan komma åt dem – oavsett om det sker genom att använda en högre hylla, ett hängande korgsystem eller genom att lägga resväskor under sängen!

By Alen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *